Τεχνολογία

Για κάποιους η τεχνολογία της χρήσης υδροξέως ή καθαρού υδρογόνου ως βελτιωτικού καύσης είναι κάτι καινούριο. Η τεχνολογία όμως αυτή είναι γνωστή ανά τον κόσμο για τουλάχιστον 20 χρόνια. Σήμερα χάρη στην εξέλιξη μπορούμε να κάνουμε χρήση αυτής της τεχνογνωσίας για να μετατρέψουμε οποιοδήποτε όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης σε υβριδικό υδρογονοκίνητο.

Στη χώρα μας έστω και με καθυστέρηση έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή η τεχνολογία της υδρογονοκίνησης με τα συστήματα υδροξέως (HHO) στα οποία όμως λόγω της ύπαρξης οξυγόνου στο μίγμα είναι απαραίτητη η χρήση παράλληλου εγκεφάλου διαχείρισης καυσίμου και τα οποία δεν μπορούν να συνεργαστούν με επιτυχία με τους σύγχρονους κινητήρες και ιδίως με αυτούς τεχνολογίας TSI.

Το σύστημά μας λόγω της ικανότητάς του να διαχωρίζει το υδρογόνο από το οξυγόνο σε ποσοστά καθαρότητας έως 99,999% και της εισαγωγής μόνο καθαρού υδρογόνου στον κινητήρα δεν απαιτεί την προσθήκη παράλληλου εγκεφάλου και είναι 100% συμβατό στην λειτουργία του με οποιουδήποτε τύπου και τεχνολογίας κινητήρα, ακόμη και με τους TSI οι οποίοι λόγω της τεχνολογίας που διαθέτουν αποδίδουν πλέον με την προσθήκη του υδρογόνου τα βέλτιστα.

Έχουμε την κατάλληλη λύση για όλα τα οχήματα, από ΙΧ επιβατικά μέχρι φορτηγά και λεωφορεία, ακόμη και γεωργικά ή χωματουργικά μηχανήματα βαρέως τύπου.

Τα συστήματά μας είναι μοναδικά και προσφέρουν οικονομία καυσίμου της τάξης του 30 – 70%, ανάλογα με την κατάσταση του κινητήρα, με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων έως και 80%.

Η τεχνολογία μας στηρίζεται στην κατά απαίτησηon demandπαραγωγή υδρογόνου και διοχέτευσή του στο σύστημα εισαγωγής αέρα του αυτοκινήτου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον εμπλουτισμό του καυσίμου με υδρογόνο και την ταχύτερη διάδοση της φλόγας εντός του κυλίνδρου κατά την ανάφλεξη. Έτσι ο κινητήρας αξιοποιεί σχεδόν όλο το καύσιμο που εισέρχεται στον κύλινδρο (βενζίνη, diesel ή LPG), επιτυγχάνοντας μεγάλη οικονομία, αυξάνοντας την ροπή και ιπποδύναμη της μηχανής και εκπέμποντας λιγότερους άκαυστους υδρογονάνθρακες στην ατμόσφαιρα.

υδρογονοκίνηση - Σύστημα Ενίσχυσης Καύσης με Υδρογόνο
Hydro Hydrid Solutionswww.hhs-eco.gr
Είναι στο χέρι  μας να καθαρίσουμε το περιβάλλον και τον πλανήτη μας,  έστω και με ένα αυτοκίνητο τη φορά.