Υδρογονοκίνηση


Το κλειδί της επιτυχίας της τεχνολογίας υδρογόνου είναι η ύπαρξη μιας εταιρίας η οποία να κατασκευάζει εγγυημένα συστήματα παραγωγής υδρογόνου και συγχρόνως να είναι δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Τα συστήματά μας είναι τα μοναδικά στον κόσμο που χρησιμοποιούν νερό και ηλεκτρισμό για την ξεχωριστή παραγωγή υδρογόνου καθαρότητας έως 99,999% (όχι υδροξύ ΗΗΟ).
Αυτό το υδρογόνο το διοχετεύουμε στην εισαγωγή αέρα του αυτοκινήτου σας και λειτουργώντας ως ενισχυτικό καύσης βοηθάει στην πλήρη καύση σχεδόν ολόκληρης της ποσότητας καυσίμου που διέρχεται μέσα από τους κυλίνδρους του κινητήρα σας. Μην ξεχνάμε ότι έως και σήμερα ο πιο προηγμένος κινητήρας που έχει κατασκευαστεί ποτέ αξιοποιεί ως κινητικό έργο μόνο το 47% του καυσίμου που διέρχεται μέσα από αυτόν. Οι κοινοί κινητήρες που έχουμε στα αυτοκίνητά μας αξιοποιούν 30 – 35% του διερχόμενου καυσίμου. Το υπόλοιπο χάνεται ανεκμετάλευτο ως άκαυτοι υδρογονάνθρακες (HC) ή με τη μορφή θερμότητας στα τοιχώματα του κινητήρα.

Με το ολοκληρωμένο μας σύστημα παραγωγής υδρογόνου:

θα μειώσετε δραματικά την κατανάλωση καυσίμου έως και 70%

θα μειώσετε τους εκπεμπόμενους ρύπους έως και 80%

θα αυξήσετε τις επιδόσεις του οχήματός σας

θα απαλλάξετε τον κινητήρα από την εναπόθεση υποπροϊόντων καύσης

υδρογονοκίνηση - Σύστημα Ενίσχυσης Καύσης με Υδρογόνο
 Hydro Hydrid Solutions - www.hhs-eco.gr
Κινηθείτε οικονομικά με τη δύναμη του υδρογόνου χωρίς να χάσετε ούτε εκατοστό από τους αποθηκευτικούς χώρους του οχήματός σας.